søndag 27. mars 2011

a little snow in my heart

Har vært en rolig helg hjemme, med jentekveld og hundetrening. Ja,du leste riktig. Hundetrening i snø, med klikker og litt sporsøk. Bare for morroskyld! Var likevel morsomt å se en stk hund bruke nesa si, og grever som en gal etter godbiten. Etterpå ble det litt pinnekasting. Gleder meg til å få en liten voffs hjem i sommer, og bruker tida mi på (u)fornuftige ting, som å lese om hunder og hundetrening.

Imorgen drar jeg til Tromsø igjen. Og kommer hjem igjen på torsdagen eller fredagen. Så det blir jo ei lang..uke i Tromsø! Har tenkt til å få gjort en spesielll ting der.. må bare finne litt inspirasjon først,så blir det nok bra.

1 kommentar:

  1. Savne sjøl å ha en liten hundevoffse, Tico<3 Glede mæ til å komme på besøk og hilse på lille hundevoffsen - skal lære den også én uvane! haha.

    Sv: nei, altså, det virka som om alle andre som va på den uteplassen hadde det konge. Så trur nok ikke det va rette plassen for oss to å gå ut. For utforske byen videre, og se om vi finn nå mer passende!
    Filmen va ok, I guess :p Veldig treig start, Owen Wilson humor, og ja. Følte noen ganga det va Hangover beregna for litt eldre, elns. xD haha. Men æ lo mange ganga da :D

    SvarSlett